Minalco | +32 3 385 24 58 | +32 468 300 538 | info@minalco.be
Minalco performance fluids and accessories

Performance-chemie

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing en distributie van performance fluids en aanverwante producten voor toepassingen binnen markten zoals automotive, industrie en zonnen-energie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in chemische specialties, automotive fluids en aanverwante solventen, focussen wij op het combineren van kwaliteit en performance met een optimale logistiek voor zowel onze producten en diensten.

Wij ondersteunen actief onze klanten bij het versterken van hun marktpositie, door middel van het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige additive-packs die gebruikt worden bij het formuleren van ondermeer ruitensproeiervloeistof (zomer en winter), motor koelvloeistof alsook diverse technische onderhoudsproducten.

Groeiende binnen een slanke bedrijfsstructuur, streven wij naar een nauwe samenwerking met partners die dezelfde waarden met ons delen.

Adres

Wandelweg 50
2980 Zoersel - Belgium

T : +32 3 385 24 58
M : +32 468 300 538

Email

info@minalco.be

Missie kwalitatieve producten

Onze missie

Aanbrengen van toegevoegde waarde en het verhogen van de performance van de producten van onze klanten door middel van het leveren van duurzame en hoogkwalitatieve additive-packs en ondersteunende diensten.

Onze visie

Verder uitbouwen van strategische samenwerkingen met zowel klanten als leveranciers.

Onze waarde

Respecteer, leef en laat leven